Σκέφτεσαι να βάλεις βλεφαρίδες; 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Σκέφτεσαι να βάλεις extensions στις βλεφαρίδες σου; 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Μόλις αποφάσισες να αφήσεις στην άκρη τη μάσκαρα και να… ενδώσεις στα extensions βλεφαρίδων. Με απλά λόγια, θέλεις οι βλεφαρίδες σου να αγγίζουν τον ουρανό χωρίς ιδιαίτερο κόπο και μπορείς να τα καταφέρεις. Αλλά προτού επισκεφθείς τους ειδικούς, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Ποια είναι τα do’s και τα don’ts στην επιμήκυνση βλεφαρίδων; Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνεδρία σου. Εδώ είναι όσα πρέπει να γνωρίζεις:

Πες «όχι» στον καφέ

Είναι καλύτερο να αποφύγεις την κατανάλωση καφέ πριν από το ραντεβού σου. Η καφεΐνη κάνει τα μάτια να βαραίνουν και τη δουλειά των ειδικών πολύ πιο δύσκολη. Είναι ωραίο να έχεις ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι το πρωί του ραντεβού σου, αλλά φρόντισε να είναι αρκετές ώρες νωρίτερα.

Πήγαινε χωρίς μακιγιάζ στο ραντεβού

Δεν λέμε ότι πρέπει να περάσεις ολόκληρη τη μέρα χωρίς μακιγιάζ, αλλά φρόντισε να αφαιρέσεις κάθε ίχνος πριν από το ραντεβού σου. Γιατί; Τα περισσότερα ινστιτούτα διαθέτουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανά ραντεβού και, αν πρέπει να καθαρίσουν τις βλεφαρίδες σου, δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάλε το κινητό στο αθόρυβο
Σίγουρα, είναι απογοητευτικό να ακούς το τηλέφωνό σου να χτυπάει όταν τα μάτια σου είναι κλειστά, αλλά μη ζητάς από τον ειδικό να ελέγχει τα μηνύματά σου. Αυτό επιβραδύνει όλη τη διαδικασία. Απόλαυσε την ηρεμία. Μπορεί να είναι ένα σημαντικό e-mail από τη δουλειά, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μήνυμα στην ομαδική συνομιλία με τις κολλητές σου. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πιθανόν το τελευταίο.

Καθάρισε τα βλέφαρά σου
Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές είναι δελεαστικό να αφήνεις το eyeliner στα μάτια σου όλη τη νύχτα, αλλά το να μην έχεις καθαρά βλέφαρα μπορεί να είναι καταστροφικό. Αν δεν χρησιμοποιείς προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ και δεν πλένεις σωστά το πρόσωπό σου για να διατηρήσεις τον όγκο των νέων βλεφαρίδων σου, μπορεί να καταλήξεις με μολύνσεις και ερεθισμούς στα μάτια.