Οι αποχρώσεις που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Οι αποχρώσεις που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Όλα τα χρώματα ματιών είναι υπέροχα και μπορούν να αναδειχθούν με μοναδικό τρόπο όταν χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες αποχρώσεις στις σκιές. Παρακάτω θα βρεις έναν «οδηγό» που θα σε βοηθήσει να βρεις εκείνη τη σκιά που ταιριάζει απόλυτα στα δικά σου μάτια.

Μπλε μάτια
Το μπλε χρώμα στα μάτια είναι αυτό που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Παρόλα αυτά μπορούμε να τα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο αν εφαρμόσουμε σκιές σε γήινους τόνους όπως το χάλκινο και το ζεστό καφέ.

Καστανά μάτια
Στα καστανά μάτια ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις. Εδώ δεν υπάρχει περιορισμός αλλά αν υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί να τα τονίσει περισσότερο από άλλα τότε αυτό είναι σίγουρα το μωβ και οι αποχρώσεις του όπως το λιλά και η λεβάντα.

Πράσινα μάτια
Τα μάτια στα οποία ταιριάζουν τα πιο ρομαντικά χρώματα, είναι τα πράσινα. Έτσι θα επιλέξουμε αποχρώσεις όπως το ροζ χρυσό, το ροζ και το ζεστό καφέ.

Μελί μάτια
Το υπέροχο μελί χρώμα στα μάτια αναδεικνύεται μοναδικά με ζεστές αποχρώσεις. Τα bronze χρώματα, τα ζεστά καφέ ή οι πορτοκαλί αποχρώσεις θα τονίσουν το βλέμμα μας.