Νυφικά μακιγιάζ που θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Νυφικά μακιγιάζ που θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα από τα θέματα που απασχολεί τις περισσότερες νύφες. Έχει ιδιαίτερη σημασία διότι εκείνη την ημέρα, όλες θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Καθώς το μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα είναι μία από τις τάσεις που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές νύφες να το υιοθετούν.

Φυσική λάμψη
Ένα λαμπερό δέρμα, γεμάτα φρύδια και λάμψεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου χωρίς μεγάλες εντάσεις, είναι ιδανικό για εσένα που σου αρέσει το φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Ουδέτεροι τόνοι
Αν επιθυμείς εκείνη την ημέρα να φαίνεσαι βαμμένη όμως πολύ ελαφρά τονίζοντας απλά τα όμορφα χαρακτηριστικά σου τότε το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αυτό που αναζητάς. Με ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια που τα βοηθούν να αναδειχθούν, απαλό ρουζ στα ζυγωματικά και ένα διακριτικό κραγιόν σε καλοσχηματισμένα χείλη.

Η απλότητα του λευκού
Αν είσαι κατάξανθη με λευκή επιδερμίδα και θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να αναδείξεις τα φυσικά χαρακτηριστικά σου, το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει. Λίγη λάμψη στις εσωτερικές γωνίες των ματιών καλοχτενισμένα φρύδια και ρουζ που δεν ξεφεύγει πολύ από τις φυσικές σου αποχρώσεις, είναι τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν ένα όμορφο και καθαρό make up look.