Η νέα εμμονή του TikTok είναι το Revenge makeup - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Η νέα εμμονή του TikTok είναι το Revenge makeup

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Έχουμε ακούσει για το Revenge Dress ή το Revenge body που στην ουσία έχουν να κάνουν περισσότερο με τη δική μας αυτοπεποίθηση παρά με αυτό που υπαγορεύουν οι λέξεις. Πρόκειται για μια «δήλωση» που δε χρειάζεται υπερβολές και έχει μοναδικό της στόχο να φανεί η καλύτερή μας εκδοχή προς τα έξω. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τη νέα εμμονή του TikTok η οποία αφορά στο μακιγιάζ αυτή τη φορά και δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τίτλο από το Revenge makeup.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνει βάση στην ανάδειξη των φυσικών σου χαρακτηριστικών τονίζοντας τα μάτια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό χωρίς όμως τη χρήση ζωηρών χρωμάτων ή υπερβολικές λάμψεις. Ένα μαύρο μολύβι ή eyeliner και αρκετή μάσκαρα είναι more than enough για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, η κατάλληλη βάση, το contouring σε στρατηγικά σημεία (χωρίς υπερβολές) και το ρουζ που θα κολακεύσει τη δική σου επιδερμίδα μαζί με το κραγιόν που αναδεικνύει καλύτερα τα χείλη σου είναι αυτά που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να πάρεις την «εκδίκησή» σου χωρίς όμως να ενοχλήσεις κανέναν.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τα βήματα στο παρακάτω βίντεο.

@lenkalul revenge makeup 🖤 using @elemis superfood glow priming moisturiser ad, @kosas concealer, @vievemuse ninetease palette, @benefituk brown pencil ib @sarahnewsfx #revengemakeup #makeup #makeuptutorial ♬ som original - ☆ edits by me