Διακόσμηση φρυδιών: το trend της εποχής - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Διακόσμηση φρυδιών: το trend της εποχής

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Διανύουμε μια εποχή στην οποία δεν υπάρχουν πια κανόνες στην ομορφιά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα και την ελευθερία να εκφραστούμε ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε διάφορες εκδοχές του μακιγιάζ και αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στο νέο trend της εποχής την διακόσμηση φρυδιών.

Υπογράμμισέ τα
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να δώσεις έμφαση στα φρύδια σου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ένταση στο υπόλοιπο πρόσωπο, είναι να τα υπογραμμίσεις με ένα χρωματιστό υγρό eyeliner ή σκιά.

Στόλισέ τα
Οι πέρλες και οι κρύσταλλοι είναι μια από τις τάσεις που επικρατούν τον τελευταίο καιρό στα make up trends. Μπορείς λοιπόν να «παντρέψεις» αυτές τις 2 τάσεις στολίζοντας τα φρύδια σου με μικρές πέρλες ή κρυστάλλους.

Αποχρωμάτισέ τα

Αν είσαι από τις πιο τολμηρές που αγαπούν τα bleached eyebrows τότε ίσως να το έχεις ήδη κάνει αν είσαι όμως από εκείνες που φοβούνται να κάνουν μια τόσο δραστική αλλαγή στο πρόσωπό τους υπάρχει μια διαφορετική λύση. Μπορείς να τα αποχρωματίσεις με ένα corrector και ένα concealer. Κάτι τέτοιο θα σου δώσει την ελευθερία και τον καμβά να δημιουργήσεις ό,τι μακιγιάζ σου αρέσει.