Σου αρέσουν τα nude νύχια; Aυτές είναι οι πιο ωραίες αποχρώσεις για το καλοκαίρι - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

Σου αρέσουν τα nude νύχια; Aυτές είναι οι πιο ωραίες αποχρώσεις για το καλοκαίρι

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Επειδή έρχεται καλοκαίρι και τα χρώματα κυριαρχούν αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να επιλέξεις μια nude απόχρωση για το μανικιούρ σου. Αποτελεί πάντα την πιο elegant και διαχρονική επιλογή όποιες και αν είναι οι τάσεις. Παρακάτω θα βρεις τις 3 πιο όμορφες αποχρώσεις για αυτό το καλοκαίρι.

Το απόλυτο nude

Αν ψάχνεις για την απόλυτη φυσικότητα τότε αυτή είναι η απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις. Δείχνει τέλεια σε κοντά καλοσχηματισμένα φρύδια αλλά και σε μακριά. Το αποτέλεσμα που αφήνει είναι καθαρό, natural και glowy.

Rich girl nude

Για εσένα που δεν σου αρέσει το αόρατο αποτέλεσμα όμως θέλεις μια nude απόχρωση, τότε το συγκεκριμένο σε μπεζ τόνους είναι αυτό που θα σε καλύψει. Βρες την κατάλληλη απόχρωση ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και απόλαυσε το μανικιούρ που επιλέγουν οι περισσότερες stars.

Το ροζ nude

Το ροζ nude είναι κάτι ανάμεσα στα δύο παραπάνω. Δεν είναι διάφανο αλλά δεν έχει και έντονο χρώμα, παραμένοντας διακριτικό. Ιδανικό για εσένα που θέλεις απλά να ενισχύσεις μου λίγο παραπάνω το χρώμα της βάσης σου.