Πως θα αποκαταστήσεις τη φθορά των μαλλιών σου από τη θερμότητα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

Πως θα αποκαταστήσεις τη φθορά των μαλλιών σου από τη θερμότητα

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Συχνά για να αποκτήσουμε μαλλιά με όγκο αλλά και για να δημιουργήσουμε τα αγαπημένα μας hairstyles χρησιμοποιούμε εργαλεία θερμότητας. Δυστυχώς αυτά κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται άτονα, θαμπά και κάποιες φορές κατεστραμμένα. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να αποκαταστήσουμε αυτή τη φθορά;

Σαμπουάν και conditioner
Χρειάζεται να αναζητήσουμε ένα σαμπουάν και conditioner που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την επανόρθωση των μαλλιών. Kαλό θα ήταν να περιέχουν ποιοτικά συστατικά που καθαρίζουν, ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά χωρίς όμως να αφαιρούν την υγρασία που τους είναι απολύτως απαραίτητη.

Overnight μάσκα μαλλιών
Μια μάσκα μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να θρέψουμε τα μαλλιά μας. Μια εντατική, ενυδατική θεραπεία θα ενισχύσει την ελαστικότητα και τη λάμψη τους ενώ θα βελτιώσει τη συνολική υγεία και την ανθεκτικότητά τους.

Επανορθωτικός ορός
Ένας ορός επιδιόρθωσης μαλλιών θα τα βοηθήσει να επανέλθουν στη ζωή. Ένα τέτοιο προϊόν θα σφραγίσει την ψαλίδα, θα βελτιώσει την ελαστικότητα και θα ενισχύσει την τρίχα για να αποτρέψει το σπάσιμο στο μέλλον.