Δεν πρόλαβες να λουστείς; 2 εύκολα χτενίσματα για κοντά αλλά και για μακριά μαλλιά - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

Δεν πρόλαβες να λουστείς; 2 εύκολα χτενίσματα για κοντά αλλά και για μακριά μαλλιά

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Σε όλες μας έχει τύχει να μην προλάβουμε να λουστούμε εγκαίρως με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χτένισμα. Αν βρίσκεσαι λοιπόν και εσύ σε αυτή τη θέση έχουμε βρει δυο πανεύκολα hairstyles που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Καρέ μαλλιά
Αυτή η επιλογή θα σε βολέψει αν έχεις κοντά μαλλιά και όχι μόνο. Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και στο μπροστινό μέρος δημιούργησε μια μικρή χωρίστρα στη μέση. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα ψηλό κότσο και άφησε τις άκρες να βγαίνουν προς τα έξω. Στερέωσε ό,τι χρειάζεται με τσιμπιδάκια και αν θέλεις μπορείς να γυρίσεις με το ψαλίδι τις τούφες που άφησες έξω.

Rope braid
Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις την πιο εύκολη κοτσίδα που είναι ιδανική για μακριά μαλλιά. Αρχικά χώρισε το μήκος των μαλλιών σου σε δυο τμήματα δημιουργώντας μια χωρίστρα. Στη συνέχεια πιάσε σε ένα ψηλό ponytail και χώρισέ το επίσης σε δυο τμήματα. Στριφογύρισε το κάθε κομμάτι και έπειτα τύλιξέ τα μεταξύ τους. Τέλος στερέωσέ τα με ένα λαστιχάκι στο κάτω μέρος.

@jamievanslooten the rope braid is so mesmerizing to look at!! twist them in the same direction and wrap them around each other #hairtok #hairtutorial #hairhowto #slickbackponytail #slickback #ropebraid ♬ Bops Goin Brazy - Tyga