Αυτά είναι τα ιδανικά χτενίσματα αν έχεις λεπτά μαλλιά - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

Αυτά είναι τα ιδανικά χτενίσματα αν έχεις λεπτά μαλλιά

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε με τα λεπτά μαλλιά είναι να τα κάνουμε να δείχνουν πως είναι πλούσια με όγκο. Οι κατάλληλες επιλογές στο hairstyle είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε.

Χωρίστρα στο πλάι
Μπορούμε να δείξουμε πως οι ρίζες είναι πιο γεμάτες κάνοντας μια χωρίστρα στο πλάι. Εφαρμόζοντας ένα hairspray που θα χαρίσει texture στα μαλλιά θα πετύχουμε αυτό το εφέ του όγκου.

Half up half down
Είναι ένα από τα ευκολότερα hairstyles καθώς στην ουσία χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα ψηλό ponytail με ένα μέρος των μαλλιών. Αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά κάτω καταφέρνουμε να δώσουμε την εντύπωση του έξτρα όγκου.

Layers
Ένα κούρεμα που θα βοηθήσει να δημιουργήσουμε περισσότερα hairstyles που χαρίζουν όγκο είναι το blunt haircut. Έτσι χρησιμοποιώντας τα ειδικά rollers ή κάποιο θερμαντικό εργαλείο μπορούμε να δώσουμε όγκο σε οποιοδήποτε χτένισμα επιλέξουμε.

@yourhairmom Best haircut to add layers to fine hair without making it appear thin! Save for your next appointment to acheive body, lift and movement in your haircut 😍 @bomanesalon I use all #bioprogramming devices to style the hair, you dont wven need heat protectant when you use them! They use moisture from your body to make your hair healthier with each use😍 learn more @BeautyTechDistribution #haircut #finehairtutorials #trendinghair #bomanesalon #softlayers #layeredhaircut #fyp #fypシ #foryou #hairtok #beverlyhillshair ♬ YES ORR YESS - moxieaep