3 υπέροχα manicure για κοντά νύχια - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

3 υπέροχα manicure για κοντά νύχια

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Αν είσαι και εσύ λάτρης του κοντού μήκους στο νύχια τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο γιατί έχουμε βρει για εσένα 3 υπέροχα manicure που σίγουρα θα δοκιμάσεις. Το κοντό μήκος στα νύχια είναι από τα πιο κομψά αρκετές φορές όμως πιστεύουμε ότι χρειάζεται να περιοριζόμαστε στις μονόχρωμες επιλογές. Παρακάτω όμως θα δεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού μπορείς να επιλέξεις κάτι το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Micro French
Για όσες προτιμούμε τα διακριτικά και μινιμαλιστικά σχέδια, το Micro French είναι ιδανική επιλογή. Οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις είναι όσες ταιριάζουν στη δική σου αισθητική αφού στο συγκεκριμένο manicure ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα.

Velvet nails
Ακόμα και ένα μονόχρωμο manicure μπορεί να γίνει ενδιαφέρον αν επιλέξεις το σωστό εφέ. Τα Velvet nails είναι το πιο σωστό παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση.

Half moon
Για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μπορείς να υιοθετήσεις το Half Monn manicure στο οποίο εφαρμόζεται μία γραμμή λίγο πιο πάνω από τη βάση των νυχιών. Αν θέλεις μπορείς να το συνδυάσεις με την κλασική γραμμή του Γαλλικού manicure για να το εμπλουτίσεις.