Τα looks που θα επιλέξουμε για τα βράδια του Φθινοπώρου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Τα looks που θα επιλέξουμε για τα βράδια του Φθινοπώρου

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Μπορεί να αφήνουμε το καλοκαίρι πίσω μας σιγά σιγά αλλά το διάστημα που διανύουμε είναι υπέροχο για βραδινές εξόδους που θα κάνουν την επιστροφή στην πόλη πιο διασκεδαστική. Φυσικά η προετοιμασία της εμφάνισής μας στα ραντεβού αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία και για να σε βοηθήσουμε θα βρεις παρακάτω 3 outfit για υπέροχες αλλά και stylish νύχτες στην πόλη.

Statement maxi dress
Επίλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις ή με έντονα prints και συνδύασέ το με μαύρα platforms και μια mini bag. Θα είσαι έτοιμη στο λεπτό αλλά μη ξεχάσεις να έχεις μαζί σου ένα δερμάτινο jacket για να είσαι καλυμμένη στη περίπτωση που έχει ψύχρα.

Slip dress & sweater
Ένα από τα φορέματα που φορέσαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι είναι τα slip dresses. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύψεις στη ντουλάπα από τώρα αφού μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ανάλαφρο πουλόβερ. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει καθώς θα είσαι πιο cool & chic από ποτέ.

Little black dress
Η αλάνθαστη επιλογή του μικρού μαύρου φορέματος είναι παντός καιρού και φυσικά η πιο κλασική. Αυτή τη φορά θα το φορέσουμε με μαύρες μπότες και αν αναζητάς ένα διαφορετικό twist στην εμφάνισή σου τότε πρόσθεσε από μέσα ένα cardigan στην απόχρωση που προτιμάς.