Τα 3 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο το φθινόπωρο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Τα 3 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο το φθινόπωρο

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Ένα παντελόνι έχει τη δύναμη να δώσει χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό look. Αρκεί φυσικά να βρεις τη γραμμή που ταιριάζει και αναδεικνύει το δικό σου σωματότυπο. Παρακάτω θα βρεις 3 παντελόνια που ανήκουν στις φθινοπωρινές τάσεις του 2023.

Cargo
Είναι το παντελόνι που οι περισσότερες θα φορούσαμε για μια casual εμφάνιση όμως πλέον μπορείς να βρεις πολλές εκδοχές του στην αγορά κάτι που σημαίνει πως σου δίνει την ευελιξία να το συνδυάσεις με ό,τι σου αρέσει με το σωστό styling. Sneakers ή ψηλοτάκουνα, oversized φούτερ ή πανωφόρια: μπορούν να σε βοηθήσουν να το μεταμορφώσεις σε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Metallic
Τα metallic παντελόνια έχουν αποκτήσει μια σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα των it girls και όχι άδικα. Η φουτουριστική τους αισθητική είναι ιδανική για statement εμφανίσεις και μπορούν να δώσουν μια δόση glam στις βραδινές σου εξόδους.

Embellished
Τα embellished κομμάτια αρχίζουν να «τρυπώνουν» σιγά σιγά στη γκαρνταρόμπα μας. Ως τώρα είχαμε συναντήσει τις embellished μπαλαρίνες που είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Αυτή τη φορά όμως θα φορέσουμε embellished παντελόνια για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό outfit.