Πως να φαίνεσαι ακριβά ντυμένη με χαμηλό budget - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Πως να φαίνεσαι ακριβά ντυμένη με χαμηλό budget

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Το κλειδί για να δείχνεις ακριβά ντυμένη στην πραγματικότητα είναι η αυτοπεποίθηση, το σωστό νούμερο στα ρούχα αλλά και η καλή εφαρμογή. Όσο δεν είσαι εσύ η ίδια σίγουρη για την εμφάνισή σου άλλο τόσο δε θα είναι και οι υπόλοιποι γύρω σου. Φυσικά ο απαράβατος κανόνας του styling “less is more” ισχύει και σε αυτή τη περίπτωση. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για να φαίνεσαι ακριβά ντυμένη χωρίς απαραίτητα να είσαι.

Στένεψε, κόντυνε, προσάρμοσε ότι χρειάζεται
Κάθε καλοντυμένο άτομο θα σου πει πως η προσαρμογή των ρούχων πάνω στο σώμα σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμα έναν εξαιρετικό ράφτη ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Σιδέρωσε τα ρούχα σου
Φόρεσε τα ρούχα σου φρεσκοσιδερωμένα για να μη φαίνεσαι λες και σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι. Ποτέ δε δείχνει όμορφο ένα ταλαιπωρημένο, τραβηγμένο ή τσαλακωμένο ρούχο.

Μονόχρωμο
Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δείχνεις ακριβά και καλά ντυμένη είναι τα μονόχρωμα σύνολα. Για να δώσεις άλλη διάσταση στο μονόχρωμο look δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικές υφές.

Πρόσθεσε ένα blazer
Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αναδείξεις ακόμα και το πιο απλό outfit είναι να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα blazer.