Η νέα κολεξιόν Ski υψηλών προδιαγραφών της Oysho - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Η νέα κολεξιόν Ski υψηλών προδιαγραφών της Oysho

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η νέα Ski Collection παρουσιάζει μπουφάν, παντελόνια και ολόσωμες φόρμες υψηλής ανθεκτικότητας με θερμική μόνωση δοκιμασμένη σε εργαστήρια για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες έως και -17º.

Αυτή τη σεζόν F/W 22, η κολεξιόν επιστρατεύει ένα καινοτόμο, αναπνεύσιμο ύφασμα με ιδιότητες water block. Η δομή αυτού του υφάσματος με δύο στρώσεις συνδυάζει μία εξωτερική επικάλυψη που απωθεί το νερό και μία εσωτερική μεμβράνη που επιτρέπει το πέρασμα του αέρα και της υγρασίας, προσφέροντας υψηλή αναπνευσιμότητα και αδιάβροχη προστασία.

Με γνώμονα τις τεχνικές προδιαγραφές, η κολεξιόν προτείνει φουσκωτά μπουφάν με καινοτόμα, πανάλαφρα γεμίσματα υψηλής θερμικής μόνωσης όπως το γέμισμα 3M Thinsulate που, επιπλέον, κατασκευάζεται από 78% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Ως καινοτομία, η Oysho χρησιμοποιεί σε ένα από τα μπουφάν της το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα Sympatex® που αποτελείται από μια απόλυτα αδιάβροχη μεμβράνη waterblock, η οποία είναι αντιανεμική, αναπνεύσιμη και παρέχει μεγαλύτερη προστασία στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.
Όλα τα μπουφάν διαθέτουν τον ανακλαστήρα RECCO®, μια ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, καθώς και πολλαπλές τσέπες: μια καινοτόμα εσωτερική τσέπη με γέμισμα θερμικής μόνωσης που βοηθά στη διατήρηση της φόρτισης του κινητού για περισσότερο χρόνο, μία στο μανίκι για την κάρτα σκι και άλλη μία εσωτερική τσέπη γυαλιών με καθαριστικό πανί.

Τα χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών μεταφέρονται επίσης και στα παντελόνια και τις ολόσωμες φόρμες. Όλα τους διαθέτουν ένα ύφασμα δύο στρώσεων με λαναρισμένο εσωτερικό που προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και χαρακτηρίζεται από την υψηλή του ελαστικότητα, η οποία το βοηθά να προσαρμόζεται στην κίνηση κατά την εξάσκηση του ski.

Τα παντελόνια παρουσιάζονται σε διάφορα πατρόν όπως flare, ίσια γραμμή και leggings, με αδιάβροχη ενίσχυση στον ποδόγυρο που εμποδίζει τη διείσδυση του χιονιού στο ρούχο και βελτιώνει το κράτημα της μπότας. Οι ολόσωμες φόρμες, σε γραμμή ίσια και slim fit, έχουν μια τσέπη για την κάρτα σκι στο μανίκι, φερμουάρ μπροστά και αφαιρούμενη ζώνη με μαγνητικό κούμπωμα.