3 εύκολες και chic εμφανίσεις για τις ανοιξιάτικες εξόδους - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

3 εύκολες και chic εμφανίσεις για τις ανοιξιάτικες εξόδους

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Οι περισσότερες για σήμερα έχουμε προγραμματίσει είτε μια έξοδο είτε μια εκδρομή. Με την άνοιξη να βρίσκεται πια επίσημα εδώ οι εμφανίσεις μας προσαρμόζονται ανάλογα. Έτσι παρακάτω θα βρεις 3 προτάσεις για τη σημερινή σου εξόρμηση.

Capri παντελόνι
Τα carpi παντελόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback με αρκετές fashionistas να τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εξόδους. Η άνεση, η ευελιξία αλλά και η θηλυκότητα που χαρίζουν στα σύνολά μας τα καθιστούν την ιδανική επιλογή για μια ανοιξιάτικη έξοδο.

Polo πλεκτό
Ένα από τα πιο άνετα μπλουζάκια που δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας είναι τα πλεκτά polo. Χαρίζουν ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα στα casual outfits και μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν αλλά και με φούστες.

Floral shirt
Άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν υπάρχει οπότε και τα floral μοτίβα είναι συνυφασμένα με την εποχή. Επίλεξε ένα floral μπλουζάκι ή πουκάμισο αν θέλεις ένα πιο girly αποτέλεσμα στο σύνολό σου. Για να παραμείνεις άνετη όλη μέρα προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι.