Η Marks & Spencer υποδέχεται το iconic fashion brand JAEGER - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Η Marks & Spencer υποδέχεται το iconic fashion brand JAEGER

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Το εμβληματικό βρετανικό fashion brand JAEGER έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μέλος της οικογένειας Marks & Spencer. Η νέα συλλογή JAEGER Autumn Winter 2022 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer από τις 17 Οκτωβρίου, προσφέροντας στην ελληνική αγορά μια εναλλακτική επιλογή ενδυμασίας που συνδυάζει classic & vintage ύφος σε μια πιο futuristic και μοντέρνα εκδοχή.

Η νέα συλλογή αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομιά του brand, η οποία έχει μια μακρόχρονη ιστορία 138 χρόνων, ακριβώς όπως και η Marks & Spencer, καθώς και τα δύο brands ιδρύθηκαν το 1884. Καθ’ όλη την ιστορία της, η JAEGER μετρά πιστούς πελάτες ανά τον κόσμο και τώρα έρχεται και στην Ελλαδα με νέα ταυτότητα και λογότυπο, σηματοδοτώντας έτσι, το επόμενο στάδιο του ταξιδιού της ως μια νέα JAEGER, διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό και chic χαρακτήρα της. Υπό αυτό το πρίσμα, τα νέα κομμάτια της συλλογής παραπέμπουν σε κλασικά κομμάτια και ενσωματώνουν την αβίαστη κομψότητα που είναι συνώνυμη του brand, προσδίδοντάς του σύγχρονα στοιχεία.

Η συλλογή αντλεί έμπνευση από τον απροσδόκητο συνδυασμό έργων σύγχρονης τέχνης με ιστορικές τοποθεσίες της βρετανικής επαρχίας και επιδιώκει να εκφράσει ακριβώς αυτόν τον συνδυασμό, της βρετανικής παράδοσης και νεωτερικότητας. Τα υψηλής ποιότητας, διαχρονικά υφάσματα και η ποικιλία των σχεδίων που αντλείται από την παράδοση των Βρετανικων Νήσων, συνεχίζουν να καθορίζουν το DNA του brand, με την προσθήκη μοντέρνων παραλλαγών.

Η Fiona Lambert, Managing Director της JAEGER και μέλος της οικογένειας της Marks & Spencer δήλωσε «Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το επαναλανσάρισμα ενός brand. Το να φέρουμε τη JAEGER στην Ελλάδα ήταν το επόμενο βήμα μας σε αυτό το ταξίδι». Το όραμα της ίδιας και της ομάδας της ήταν να ανανεώσουν το βρετανικό brand και να διασφαλίσουν παράλληλα την ποιότητα και την κληρονομιά του.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δουλέψαμε με βάση την υπέροχη κληρονομιά της Jaeger και την επαναπροσδιορίσαμε. Η ποιότητα της συλλογής και το στοιχείο της βρετανικής νεωτερικότητας που προσθέσαμε, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει το «vintage του αύριο». Αναζητήσαμε αναφορές από το μακρόχρονο αρχείο της JAEGER, προσδίδοντας μοντέρνες πινελιές. Ανυπομονούμε να ακούσουμε εντυπώσεις για τη συλλογή από νέους πελάτες. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή», πρόσθεσε.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι το ασπρόμαυρο Quilt μπουφάν, το οποίο είναι διπλής όψης, με αποσπώμενο φουλάρι, για απόλυτη ζεστασιά ή για styling των δύο items ξεχωριστά, καθώς και το floral print φόρεμα, με κολακευτικό μίντι μήκος και στρόγγυλη λαιμόκοψη στο μπροστινό μέρος, για κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ανακαλύψτε τη νέα JAEGER συλλογή Autumn/Winter 2022 αποκλειστικά στα καταστήματα M&S Ερμού και Γλυφάδας (Βουλιαγμένης & Ανθέων 2, εμπ. κέντρο City Plaza) και online στο www.marksandspencer.gr